Akupunktur i Fys & Sund Randers

  • Akupunktur foregår ved at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne.
  • Normalt indsættes 4-10 nåle i området med symptomer og smerter.
  • Nålene sidder typisk i musklerne i 15-20 min, med små rotationer af nålene undervejs.
  • En påbegyndt akupunktur behandling består oftest som minimum af 3-5 behandlinger (3-5 uger), for at få den bedste effekt.
  • Du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at modtage akupunktur i Fys&Sund. (har du en henvisning er der et lille tillæg for nåle udover din patient andel). Du kan også i tilfælde af, at du har en “sundhedsforsikring med Akupunktur” modtage akupunktur hos vores RAB behandlere.
  • Alle fysioterapeuter der giver akupunktur i Fys&Sund Randers er uddannet af Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi 

Du har en sundhedsforsikring med akupunktur.

De fleste sundheds forsikringer kræver, at den der udfører behandlingen er RAB registreret, hvilket vi er hos Fys&Sund. Ønsker du at bruge din sundheds forsikring til at modtage akupunktur hos os, kan du booke din tid online. Du kan også ringe til os, så hjælper vi dig med at finde en tid der passer dig.
Hvis du ønsker at vi skal sende faktura direkte til din sundheds forsikring, skal du medbringe brev eller videresende e-mail der bekræfter, at du har fået tilladelse til at modtage akupunktur hos os.

Erfaring:

Fysioterapeut Sabine Jensen: ”Min erfaring med akupunktur er, at den virker specielt godt ved nakkespændinger og spændings hovedpine. Jeg har brugt akupunktur med stor succes hos folk med migræne og kronisk hovedpine, hvor effekten ses helt tydeligt på folks brug af smertestillende og migrænemedicin kan reduceres. Ligeledes bruger jeg det med god effekt til både akutte og kroniske smertetilstande, såsom ondt i skulder, lænd, hofte, knæ eller kroniske sygdomme, hvor det giver en god afspænding og smertelindrende effekt.”

Kontakt os og Book tid til akupunktur hvis du vil prøve om det virker på dine symptomer, eller tag en snak med din fysioterapeut under behandlingen.

Fysioterapeuter der kan give akupunktur på klinikken i Randers er Sabine Jensen, Katrine Søvsø, Lasse Smed, Allan Knøss, Maria Hyldgaard, Thomas Hyldgaard (MedAc, RAB), Poul Martin Krogh, Malene Christensen  og Jesper Westphal (MedAc)

Læs mere om positive og negative effekter af akupunktur.