Fysioterapibehandling
– både med og uden henvisning

I Fys & Sund tilbyder vi en bred vifte af fysioterapeutisk behandling.
Vores behandling tager altid afsæt i den bedste evidensbaserede teori inden for faget.
Under menupunktet “om os” finder du en mere fyldestgørende beskrivelse af vores vision og målsætning for den behandling, vi udfører for dig.

Hvad koster det?

De honorarer, du skal betale for behandlingen, er landsdækkende og er et produkt af forhandlinger mellem Danske Fysioterapeuter og Danske Regioner. Hvis du har en henvisning fra egen læge, vil du få reduceret den andel, du selv skal betale.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandlingen, uanset om du har en henvisning fra egen læge.
Rigtig mange af sundhedsforsikringerne, der betaler hele honoraret, kræver ikke en henvisning for at modtage fysioterapi. Hvor meget du eventuelt selv skal betale, kan du se på vores prisoversigt.

Vi glæder os til at se dig, uanset om du kommer direkte fra skiferien med et forstuvet knæ, eller du kommer direkte fra din egen læge med ondt i ryggen. Måske vil du bare gerne i bedre form, hvilket vi også kan hjælpe dig med i vores fitnesscenter.

Vi har åben, når du har fri fra arbejde, så du kan også få tider efter klokken 16 og helt frem til klokken 21.00 – også om lørdagen. Så er din chef fri for at betale for en sygedag.

Kaffen er fantastisk, altid frisk og GRATIS.

Her under eksempler på honorar efter tilskud fra

  • 1. Undersøgelse u. henvisning
    309,73
  • Behandling u. henvisning
    193,50
  • Holdtræning u. henvisning
    50,00