Find dit svar (FAQ)

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte får i Fys & Sund. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her, kan du bruge formularen herunder og vi vender tilbage til dig.

Ofte stillede spørgsmål.

Hvorfor skal jeg udfylde et patient samtykke?
I forhold til persondata loven skal vi have din tilladelse til at opbevarer din journal i vores elektroniske system. Vi har pligt til at journalfører alt i forbindelse med din undersøgelse og behandling, så denne tilladelse skal være på plads, for at vi kan gennemfører din behandling i Fysioterapien. Al data på dig opbevares på sikre servere.

Skal jeg være patient hos jer for at træne i jeres Fysioterapeutiske træningscenter?
Nej du kan sagtens træne hos os uden at være patient, så du må meget gerne træne sammen med din mand, kone, din bedste ven eller studie kammerat. Vi har dog en max begrænsning på hvor mange medlemmer der kan være i vores træningscenter, da vi ønsker at der altid skal være god plads. Ring til os og hør, om der er plads til at du kan blive medlem og ser mere om vores træningscenter ved at klikke her.

Hvad er GLA:D træning?
Rigtig mange rammes af artrose, som i dagligdagen kan være meget funktionshæmmende og volde store smerter. Artrose er det man i folkemunde kalder slidgigt. Der er blevet forsket meget i artrose og man har fundet ud af, at man med den rette træning samt information og uddannelse i artrose, kan få gode resultater på funktion og smerte. GLAD (godt liv med artrose i Danmark) er et evidensbaseret uddannelses – og træningskoncept. Du deltager på et hold, hvor du får information og uddannelse i artrose samt 6 ugers træning i de specifikke øvelser, som GLAD programmet indeholder. Træningen foregår 2 gange om ugen og du kan se mere om trænings konceptet ved at klikke her.

Hvornår skal jeg betale min regning for behandlingen hos jer?
Du skal betale hver gang du får behandling. Du kan betale kontant, med visa/dankort, Mastercard og mobilepay. Du kan også vælge at får din faktura tilsendt på e-mail. Hvis din faktura skal tilsendes med alm brev tillægges der et gebyr på 25,-.

Skal jeg have en henvisning fra min læge for at modtage behandling hos jer?
Du kan sagtens modtage behandling hos uden en henvisning fra din egen læge. I menuen øverst på siden finder du et punkt der hedder “behandling”, hvor du kan læse om de forskellige behandlingsformer vi tilbyder.

Kan jeg få behandling/undersøgelse efter arbejdstid og i weekenden?
Vi har åbent også når du har fri fra arbejde, så du behøver ikke bruge tid og penge på at tage fri fra arbejde og din chef bliver ikke sur fordi du igen skal spørge om fri. På hverdage kan du får tider helt frem til klokken 21.00 og om lørdagen er der åbent for behandling mellem 09.00 og 15.00.