Find dit svar (FAQ)

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi ofte får i Fys & Sund. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her, kan du bruge formularen herunder, og vi vender snarest tilbage til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg udfylde et patientsamtykke?
I forhold til persondataloven, skal vi have din tilladelse til at opbevare din journal i vores elektroniske system. Vi har pligt til at journalføre alt i forbindelse med din undersøgelse og behandling, så denne tilladelse skal være på plads, for at vi kan gennemføre din behandling i fysioterapien. Al data på dig opbevares på sikre servere.

Skal jeg være patient hos jer for at træne i jeres fysioterapeutiske træningscenter?
Nej, du kan sagtens træne hos os uden at være patient, så du må meget gerne træne sammen med din mand, kone, din bedste ven eller studiekammerat. Vi har dog en maksimal begrænsning på, hvor mange medlemmer, der kan være i vores træningscenter, da vi ønsker, at der altid skal være god plads. Ring til os og hør, om der er plads til, at du kan blive medlem. Se mere om vores træningscenter, ved at klikke her.

Hvad er GLA:D træning?
Rigtig mange rammes af artrose, som i dagligdagen kan være meget funktionshæmmende og volde store smerter. Artrose er det, man i folkemunde kalder slidgigt. Der er blevet forsket meget i artrose og forskerne har her fundet ud af, at man med den rette træning, samt information og uddannelse i artrose, kan få gode resultater på funktion og smerte. GLA:D (Godt Liv med Artrose i Danmark) er et evidensbaseret uddannelses – og træningskoncept. Du deltager på et hold, hvor du får information og uddannelse i artrose samt 6 ugers træning i de specifikke øvelser, som GLA:D-programmet indeholder. Træningen foregår 2 gange om ugen og du kan se mere om træningskonceptet ved at klikke her.

Hvornår skal jeg betale min regning for behandlingen hos jer?
Du skal betale hver gang, du får behandling. Du kan betale kontant, med Visa/Dankort, Mastercard og Mobilepay. Du kan også vælge at få din faktura tilsendt på e-mail. Hvis din faktura skal tilsendes med almindeligt brev, tillægges der et gebyr på 25,-.

Skal jeg have en henvisning fra min læge for at modtage behandling hos jer?
Du kan sagtens modtage behandling hos uden en henvisning fra din egen læge. I menuen øverst på siden finder du et punkt, der hedder “behandling”, hvor du kan læse om de forskellige behandlingsformer, vi tilbyder.

Kan jeg få behandling/undersøgelse efter arbejdstid og i weekenden?
Vi har åbent – også når du har fri fra arbejde, så du behøver ikke bruge tid og penge på at tage fri fra arbejde. På hverdage kan du få tider helt frem til klokken 21.00 og om lørdagen er der åbent for behandling mellem 09.00 og 15.00.