Fysiurgisk massage i Fys & Sund, Randers

Mit navn er Erik Michaelsen, og jeg giver fysiurgisk massage i Fys & Sund i Randers.

Jeg kan i Fys & Sund tilbyde min ekspertise inden for massage. Jeg kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Mit mål er altid at du bliver færdigbehandlet. Derfor er det vigtig for mig at følge op på dit velbefindende efter endt behandling. Dette øger chancen for, at du forbliver smertefri på lang sigt.
At tillære mig ny viden, for at yde den bedste service, er en stor del af mit job, og derfor deltager jeg løbende i forskellige kurser. Jeg glæder mig til at se dig på klinikken i Randers.

Jeg har i mange år været ansat som løbetræner i Randers Sportsklub Freja, hvor jeg har trænet nogle af Danmarks bedste løbere. Mit job som løbetræner har givet mig en stor praktisk viden omkring kroppen og yderligere vækket interessen for behandling af skader. I min behandling lægger jeg stor vægt på, at kroppen skal være i balance. Balancen opnås, ved at have det mentale aspekt med i behandlingen.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning. Det stiller krav til min viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage), bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjælpes. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til dig og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Massagen anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed samt øget velvære.

Af gavnlige virkninger ved massage kan blandt andre nævnes følgende:

 • Nedbryder affaldsstoffer
 • Fjerner spændinger
 • Modvirker stress
 • Lindrer spændingshovedpine
 • Smidiggør muskler og led
 • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet.

Principielt kan alle modtage en god, dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. Jeg undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

Erik Michaelsen, Uddannet Fysiurgisk Massør

Book din tid online  |  Ring til os, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Er du medlem af fitnesscenteret i Fys og Sund, får du 10 % på massage hos Erik.

 • 25 min massage
  230,-
 • 50 min. massage
  385,-

Fysiurgisk massage i Fys og Sund RandersFysiurgisk massør Erik Michaelsen i Fys&Sund RandersErik Michaelsen giver fysiurgisk massage i Fys&Sund Randers.