Fysiurgisk massage i Fys&Sund Randers

Mit navn er Erik Michaelsen og jeg giver fysiurgisk massage i Fys&Sund Randers.

Jeg kan i Fys & Sund Randers tilbyde min ekspertise indenfor massage. Jeg kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Mit mål er altid at Du bliver færdigbehandlet. Derfor er det vigtig for mig, at følge op på dit velbefindende efter endt behandling. Dette øger chancen for at du forbliver smertefri på lang sigt.
At tillære mig ny viden, for at yde den bedste service, er en stor del af mit job og derfor deltager jeg løbende i forskellige kurser. Jeg glæder mig til at se dig i klinikken i Randers.

Jeg har i mange år været ansat som løbetræner i Randers sportsklub Freja, hvor jeg har trænet nogle af Danmarks bedste løbere. Mit job som løbetræner har givet mig en stor praktisk viden omkring kroppen og vækket interessen for behandling af skader. I min behandling ligger jeg stor vægt på, at kroppen skal være i balance. Balancen opnås ved at have det mentale aspekt med i behandlingen.

Book din tid online  |  Ring til os, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning. Det stiller krav til min viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjælpes. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig, at tilpasse den fysiurgiske massage til dig og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer. Massagen anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed og velvære..

Af gavnlige virkninger ved massage kan blandt andre nævnes følgende:

Nedbryder affaldsstoffer , fjerner spændinger, modvirker stress, lindrer spændingshovedpine , smidiggør muskler og led, stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet. Principielt kan alle modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. Jeg undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

Erik Michaelsen, Uddannet Fysiurgisk Massør

Book din tid online  |  Ring til os, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Hvis du er medlem af fitnesscenter i Fys og Sund Randers får du 10% på Massage hos Erik.

  • 25 min massage
    230,-
  • 50 min. massage
    385,-

Fysiurgisk massage i Fys og Sund RandersFysiurgisk massør Erik Michaelsen i Fys&Sund RandersErik Michaelsen giver fysiurgisk massage i Fys&Sund Randers.