Genoptræning uden venteliste i Fys og Sund

I Fys & Sund er vi af den overbevisning, at lang ventetid giver et dårligere resultat. Vi har taget den beslutning ud fra den teori, at jo længere tid du går med din skade, jo mere komplicereret kan dit behandlings/genoptrænings forløb blive. Det er for eksempel almindelig fysiologisk viden, at fem dages inaktivitet resultere i cirka 20% tab af styrken i dine muskler. Det tager cirka 3 uger at genoptræne dette tab.
Hvis man forestiller sig at du går 3-4 uger ekstra og venter på genoptræning, kan det i sidste ende betyder 3-4 måneders ekstra genoptræning i den sidste del af din rehabilitering.
Du kan altid blive bedre, lige meget hvor lang tid du har gået med dine smerter, men det er markant nemmere, hvis behandlingen startes tidligt op.

I Fysioterapien har vi mange hold, der er målrettet specifikke genoptrænings områder, men der bliver altid lavet en vurdering, om du skal på hold træning eller om du skal have et individuelt træningsforløb. Derfor får du altid en tid alene sammen med en fysioterapeut den første gang du er i klinikken, hvor dit niveau vurderes og de første trin i genoptræningen sættes igang allerede den første gang.

Ring i til os og book din første tid efter din operation og gør det så tidligt i dit forløb som du kan.

I de fleste tilfælde vil du forlade sygehuset med en genoptræningsplan i hånden til genoptræning i kommunalt regi.
I de tilfælde hvor der er meget pres på det Kommunale Genoptrænings Tilbud i Randers Kommune, har vi en aftale med Randers Kommune om, at du kan få lov at gennemfører din genoptræning i privat praksis. Du skal altid have lov til dette fra visitationen.

Med en almindelig henvisning i hånden kan du starte, der hvor det passer dig bedst og i mange tilfælde har du en forsikring der betaler din patientandel.

Hvis du kender din operations dato lang tid i forvejen, kan du med fordel gennemgå en genoptræningsforløb før operationen, så du kan starte tidligere og nemmere efter operationen.

  Genoptræning før operation  |  Genoptræning efter operation  |  Personlig træning  |  Vores træningscenter