Behandling for rygsmerter i fys og sundSlide thumbnailBehandling for rygsmerter i fys og sund

SUNDHED, STYRKE, VELVÆRE &
SMERTERFRI MED FYSIOTERAPI

Book din næste tid online

Golfklinik Danmark – Spil bedre, slå længere og sigt højere

Bliv en bedre golfspiller med hjælp fra din Golfklinik.

Vi er med i det eksklusive og landsdækkende samarbejde Golfklinik Danmark

Som Golfklinik kan vi derfor tilbyde

  • Golf Fitness
  • Golf Body Test
  • Golf Skade + Gratis Konsultation

Det er for alle – uanset alder og niveau

  

Hvor er vi?

Du kan selvfølgelig finde os, der hvor du plejer at findes os i Fys & Sund i Provstegade 3, men som noget helt nyt kan du nu også findes os i Randers Golfklub. Fysioterapeut Allan Knøss og Fysioterapeut Thomas Hyldgaard vil være i golfklubben flere dage om ugen. Vi er der fortrinsvis tirsdag omkring middag og onsdag eftermiddag. Hvis du logger ind på online bookning kan du se hvem der er på vagt hvornår.

Behandling eller golfscreening?

Udover test i forhold til dit sving, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det akutte hold i ryggen, smerterne i lænden der altid starter på hul 13 eller den over belastede albue. Du kan, når du booker din tid, vælge om du skal have behandling, eller om det er en test i forhold til dit golfsving. Hvis du ringer og bestiller en tid på 86 41 52 32, skal du oplyse om det drejer sig en Test (golfscreening) eller om det er behandling og at du gerne vil behandles i golfklubben.

Få 1 øvelse der
forbedre dit golfspil. 

Positive ting ved golfscreeningen:

– jeg blev bevidst om hvor jeg ikke var stærk nok og fik nogle øvelser til at forbedre det. For mig var det min balance der var mit svageste punkt og via. en masse balance øvelser blev min balance meget hurtigt bedre og det gav en bedre stabilitet i mit golfsving og dermed også bedre resultater på banen.

Mikkel Høyer Hjort, Proff. golfspiller.