SuperSole…lidt omtanke for fødderne
kan gøre hele kroppen godt…logosupersole

De nyudviklede SUPERSOLE er føddernes svar på ”bøjlen til tænderne”. Har du skævheder i din krop, som skyldes forkert fodstilling, kan de rettes op af et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere end du havde forestillet dig…

Behovene er forskellige fra person til person, og derfor har vi udviklet særlige SuperSole, som egner sig bedre til et formål end andre. Man render jo heller ikke i laksko på fodboldbanen? Eller i højhælede på havearbejde, vel? Det bedste vil selvfølgelig være at have flere sæt SuperSole. Men du kan sagtens begynde med ét sæt – så kan vi altid finde frem til, om du får behov for flere.

SuperSole-konceptet anvendes i privat praksis og findes på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige og Norge. Konceptet indebærer ordinering og udformning af SuperSole indlægssåler som supplement til almindelig fysioterapi i tilfælde, hvor en indlægssål kan medvirke til, at afhjælpe eller forebygge fod relaterede problemer, der manifesterer sig i kroppen. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering.  

Book din tid i Fys & Sund hos enten Camilla Hou Pedersen eller Katrine Søvsø. Husk at oplyse din sko størrelse.

Se priser for Supersole her.
– hertil kommer alm fys. honorar


Katrine Søvsø, Fysioterapeut.

Camilla Hou Pedersen, Fysioterapeut, Cert.MDT.