Patientsamtykkeerklæring for behandling i Fys & Sund, Provstegade 3.

Patientsamtykke
Ved at svare på formularen, tilkendegiver du hermed, at du er informeret mundtligt og skriftligt om, hvilke oplysninger, der journalføres og opbevares. Ligeledes gives samtykke til, at oplysningerne må opbevares og anvendes af den pågældende behandler i henhold til valg i formularen.

Der gøres opmærksom på, at den registrerede har rettigheder, jf. Persondataloven, Lov nr. 429 af 31. maj 2000, vedr. behandling af personoplysninger i form af indsigt, jf. § 31, indsigelse, jf. § 35 og mulighed for sletning af urigtige og vildledende oplysninger, jf. § 37. Endvidere er det til enhver tid muligt at trække sin tilladelse/samtykke tilbage, jf. § 38.

For yderligere oplysning henvises til www.datatilsynet.dk.

Afbudsregler i Fys & Sund
Du skal melde afbud til din behandling, hvis du ikke kan komme, senest klokken 18.00 dagen før din tid. Melder du afbud senere end dette tidpunkt, eller udebliver du fra din tid, pålægges der et gebyr til din regning. Størrelsen af gebyret følger det almindelige honorar, og du kan ved at klikke her se, hvor meget gebyret er på.

Afbud til tider bestilt af andre end patienten selv
I de tilfælde, hvor det er pårørende eller personale i plejebolig, eller lignende, der bestiller tiden, har disse også ansvaret for at melde afbud til både klinik og hjemmebehandlinger. I tvivlstilfælde henvises til gældende retningslinjer i overenskomst aftale mellem Danske Fysioterapeuter og Danske Regioner.

Afbud modtages kun på telefon 86 41 52 32.
Afbud pr. e-mail, SMS, Messenger, eller andre sociale medier, er ikke gældende afbud.

Medbring gerne dit eget lagen til behandlingen. Ønsker du ikke at medbringe et, eller har glemt det, kan du købe et lagen for 20 kroner i Fys & Sund.

OBS: Fys & Sund hed frem til den 6. oktober 2018 “Fysioterapien”.

Formular til samtykkeerklæring

* skal udfyldes
Tilladelse 1 *
Tilladelse 2 *
Tilladelse 3 *
Tilladelse 4 *

Fys&Sund må gerne sende mig nyhedsbreve med informationer om feks. ændringer i åbningstider, nye hold, ændringer i personale, special tilbud, tilbud om gratis behandling, nyheder om træning, mv.

Man kan altid framelde sig vores nyhedsbrev ved at klikke på linket i vores emails. For information om vores privativspolitik se vores website.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Når du klikker "tilmeld" giver du os lov til at sende data til Mailchimp. Læs mere om Mailchimp´s privatlivspolitik her.