Jakob M. S. Rosenrot 

Fysioterapeut, Personlig Træner

jakob.rosenrot@fysogsund.dk

Kompetence

  • Fysioterapeut
  • Personlig træner i Fys & Sund

Præsentation

Hej. Jeg hedder Jakob Mitchel Strandberg Rosenrot, jeg er 30 år gammel og er fysioterapeut og personlig træner i Fys & Sund. Min interesse for menneskekroppen og mit medfødte behov for at hjælpe andre mennesker har været kæmpe motivationsfaktorer for mig til at vælge netop fysioterapi. Jeg er enormt passioneret, og jeg lægger en dyd i at yde en god behandling samt en god service. Jeg tror på sammenhængen mellem krop og psyke, forstået på den måde, at man med fysisk velvære også kan opnå forøget psykisk velvære. Går du med muskelsmerter, muskelstivhed eller føler du dig en smule anspændt, så vil jeg glædeligt afhjælpe dit problem.

Personlig træning

Jeg har en holistisk tilgang til kroppen, hvilket betyder, at jeg altid har et sundhedsfagligt perspektiv, som sammenholdes med den nyeste evidensbaserede teori. Det er et klart mål for mig, at du er i balance under din livsstilsforandring, fysisk såvel som psykisk. Jeg vægter kvalitet og korrekt udførelse af øvelserne højt, hvilket efter min overbevisning, giver de bedste resultater.

Et træningsforløb hos mig indledes altid med en personlig samtale, for at klarlægge dine individuelle mål og din nuværende fysiske form. På baggrund af vores indledende samtale, udarbejder jeg et personligt træningsforløb samt en kostplan. Ligeledes vil jeg komme med min professionelle vurdering og anbefaling af, hvordan du kan få mest ud af din træning.