Fysioterapeutisk undersøgelse med ultralydsscanning

Ultralydsscanning uden ventetid

I Fys & Sund, Randers laver vi ultralydsscanninger med henblik på at højne kvaliteten af vores fysioterapeutiske undersøgelse. Vi har, som på al anden behandling i Fys & Sund, ingen – eller kun kort – ventetid på ultralydsscanning.

Ultralydsscanning kan sammen med den gængse fysioterapeutiske undersøgelse være en stor hjælp til at afgøre diagnosen og omfanget af din skade. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at vurdere behandlingsforløb og genoptræning.

En ultralydsscanning er dermed et redskab, som vi bruger til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt. Scanningen kan også være et effektivt redskab til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller behovet for at henvise til anden form for behandling. Ultralydsscanning har desuden ingen bivirkninger.
Ultralydsscanning er i mange tilfælde den billigste og hurtigste undersøgelse til at forbedre udbyttet af  selve fysioterapi-undersøgelsen.

Du kan blive ultralydsscannet som en del af den normale undersøgelse, som vi udfører, når din egen læge har henvist dig til fysioterapi-undersøgelse. Du kan også blive scannet uden henvisning på klinikken i Randers.

Kontakt Fys & Sund, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi scanner led og muskler i bevægeapparatet. Scanning af organer, fostre, mv. laves ikke.

Der afsættes 50 min. til en én undersøgelse  |  Se priser for scanning her.