Test af alle patienter med en vederlagsfri henvisning

I Fys & Sund får du som vederlagsfri patient målt dit fysiske funktionsniveau gennem specifikke tests som et middel til at optimere din behandling. Du vil blive testet tre gange årligt.

Testene vil være inden for balance, kondition, styrke, blodtryk, kropssammensætning, m.m. Efter endt test, kan der laves en vurdering af dit generelle funktionsniveau. Resultaterne kan bruges til at justere dine øvelser, så du får mest ud af din træning samtidig med, at den dokumenterer, hvordan din fysik udvikler sig i forhold til din sygdom.

Der bliver afsat cirka 50 minutter til at udføre alle testene, som udføres af Fys & Sunds fastansatte fysioterapeutstuderende.

Hvorfor tester vi?

Hver fjerde måned får du en tid til test, hvor du bliver testet med de samme tests, således at forandringer over tid kan registreres. Din primære fysioterapeut orienteres om testenes resultater i din journal. Dette er udelukkende for at kunne følge effekten af din behandling og endvidere for at kunne justere, hvis det er nødvendigt. Testresultaterne har ikke betydning for, om du fortsat kan få vederlagsfri behandling og træning.

  • Book selv din tid til testen

    Klik på linket og find selv din tid til test hvor det passer dig.
    Du finder testen under “Massage/Instruktion”